Tårta

Kom hem för en timma sen ungefär. Har varit hemma hos mamma och pappa ikväll och ätit good mat och tårta. Lillebror och mamma fyller år idag nämligen och pappa på torsdag så det blir mycket tårta den här veckan! Hihi...

Kom till jobbet efter skolan och så visade det sig att vi var två stycken som var inkallade att jobba idag så jag gick hem eftersom vi skulle fira födelsedagsbarnen, haha!

Har så ont i huvudet idag, och är såå trött. Höll på att somna på föreläsningen i förmiddags. Har kommit in i en såndär period då jag har svårt att somna på kvällarna. Skitjobbigt! Tur att jag har Imovane om jag verkligen behöver, men jag vill inte ta dem så ofta. Vill ju kunna somna på egen hand.

Torka

Idag har vi städat och grejat här hemma. Jag har röjt och gjort fint i klädkammaren. Så himlans skönt att ha ordning på kläderna.

Har lite torka för tillfället, nu ska jag kolla på tv och ta det lugnt. Ha en trevlig kväll!

Fredag

Nu har jag varit vaken nån timme. Ska göra mig iordning för att åka och lämna in tentan, efter det blir det stan. Och vilket väder! Tråkigt att det blåser så bara, men man blir ju lycklig av att titta ut :) Och så är det fredag...

Bedtime

Nu ska jag gå och sova, tidigt för en gångs skull. Har helg redan nu vilket är skönt! Ska in till stan imorgon förmiddag, kan ju vara skönt att komma iväg tidigt. Och så hoppas jag att det inte kommer vara så mycket folk där inne heller. God natt!

Torsdag

Nu har jag mailat iväg tentan och kompletteringen till seminariumet som jag missade. Ska åka upp nu efter jobbet för att kolla om det är öppen fortfarande. Well well :)


Ikväll ska jag och Christian äta ute för att fira att min tenta är klar och för att bilen gick igenom på det sista på besiktningen! En bra dag med andra ord, en dag som inte började så himla bra eftersom katterna busade så innåt helvete i morse så jag höll på att bli galen på dem. Sen när jag har gått upp då, då e det klart att dem små fanskapen går och lägge sig och sover! Haha... life´s a bitch! Eller rättare sagt, jag e! Hihi...

Färdig!

Jag är klar! Känns så jäävla skönt :D Skriver ut tentan på jobbet och lämnar in den imorgon. Nu behöver jag inte tänka mer på den utan ikväll kan jag bara slappa och mysa med Christian.
image87

Tentan, såklart!

Min planeringar har spruckit. Det blir att jag får redigera tentan och skriva ut den på jobbet istället, och maila den till urkundsadressen. Så får jag åka förbi skolan imorgon innan jag åker in till stan och lämna pappersversionen. Känns lite jobbigt att behöva åka och lämna en version eftersom vi ändå mailar in den, men men. What to do liksom!

En sista bara

Beställde dessa från Cocoo idag, tycker de är himla fina. Gillar stora örhängen och armbandet är enkelt och fint.
I don´t give a ratsass om att de är populära.


Nu ger jag upp...

...och går och läger mig istället. Får försöka göra klart det sista imorgon. Börjar ju inte jobba förrän halv fyra så då ska jag väl hinna bli klar och åka förbi hemma hos mamma och pappa för att skriva ut och fixa allt i Word (har inte fixat det till vår dator ännu). Känner att jag är lite trött i huvudet nu efter allt skrivan framför datorn. Känns så skönt att det nästan är klart nu!

Well, well! God natt!

Tenta, tenta, tenta

Sitter forfarande och skriver på tentan, men nu börjar den närma sig sitt slut. Christian sover sen två timmar så jag har bara katterna och Jay Leno som sällskap. Känns lite konstigt att var vaken så här sent en vardag. Är ju van från att jag jobbade att gå och lägga sig klockan 22 och kliva upp 05.30. Kommer väl ha vant mig av vid det lagom till att jag ska börja jobba i sommar igen!

Imorgon, torsdag, är det exakt en månad sedan jag började skolan, kan inte påstå att tiden har gått så värst fort egentligen. Men jag antar att man sitter där och så har det gått ett år. Nä, ska väl försöka få klar den där sabla tentan!

Nu håller dem på igen!

Jag blir fanimej galen! Grannarna ovanför håller på igen, det spelas dåligt jävla pop och så låter det som att dem håller på och river lägenheten. Blir det inte tyst snart så går jag dit upp!

Grannarna

Idag har grannarna ovanför fört ett jäkla ovänsen igen. Jag tröttnade på det så jag satte på Ride the lightning-plattan så det dånade i väggarna. Det blev faktiskt tyst efter det! Är så less på dem ovanför för det är alltid en mass ljud därifrån. Det låter som att taket ska rasa in, undra vad dem gör egentligen?! Men nu vet jag i alla fall att Metallica är medicinen mot dem, så slipper man deras tuggummipop också...hua!

Tenta

Sitter och skriver på tentan, inte sååå mycket kvar på första delen nu. Andra delen tror jag kommer gå snabbare för då kan jag skriva mer fritt.

Mina planer är att tentan ska bli klar idag så att jag imorgon kan åka hem till mamma och pappa och skriva ut den och fixa lite. Sen åka och lämna in den så att jag har fredagen fri. Jobbar på torsdag så det vore trevligt! Är jag klar på fredag blir det in till stan för att unna mig själv lite shopping. Finns lite smågrejer jag skulle vilja ha :D

Jag gillar också väskor, men det här är väl att ta i!?

image81

Min knäppa katt Chili. Såhär gör hon ofta.

Konstig

Känner mig konstig i huvudet. Snurrig liksom, och lite trött. Ögonen känns ansträngda också. Kanske ska gå och kolla synen? Har visserligen suttit mycket framför datorn på sista tiden, hm ett samband tro?

Nu vill jag bara hem och äta middag, är sugen på potatis men den vi har hemma har tydligen lila konstiga utväxter och är mjuk. Låter hemskt mumsigt! Blir med andra ord inte potatis ikväll då för jag orkar inte springa in på nån affär och köpa det för att sedan missa bussen och få vänta en halvtimma till. No way, not today!

Farmor

Sitter på jobbet nu. Allt gick bra hemma hos farmor, ska nog bli bra med allt när det är klart. Har fortfarande lite ångest men det börjar lägga sig vartefter jag blir klar, sköönt!
Fick potatis- och purjolökssoppa och grönsaker hemma hos farmor, grymt gott var det och jag är alldeles proppmätt. Och som vanligt säger hon när jag gå "är det helt säkert att du är mätt nu?" Och då har man inte gjort annat än ätit, haha... Hon är bra rolig min farmor!

Tisdag

Nu har jag varit vaken en timma, har hunnit äta frukost och lite annat ditt och datt. Tänkte hinna skriva lite på tentan innan jag åker hem till farmor, där lunchen väntar. Har skrivit ihop en låång lista med frågor att ställa till farmor. Känner mig lite smått stressad, men jag har ju ändå fram till 16.00 på fredag. Men det skulle vara så skönt att vara klar på torsdag innan jag börjar jobba så att jag kan åka och lämna in tentan då så har jag fredagen fri, vilket vore toppen! Att unna sig en extra ledig dag.

Nä nu ska jag komma igång!

Sova

Nu ska jag gå och sova. Är riktigt trött känner jag, ska bli skönt att tvätta bort smink och borsta tänderna. Ta astmamedicinerna och sen hinner jag nog somna innan huvudet nuddar kudden:) God natt!

Snart sova

Ska snart gå och sova. Lyckades svara på några frågor i alla fall. Hoppas att jag lyckas bättre imorgon. Hm...
Blir väl bara till att kolla på tv ett tag till och surfa lite. Det är så galet svårt att slita sig härifrån ibland. Blir ganska lätt ett beroende, hehe :)

Stopp

Det är bara totalt stop i skallen på mig! Sitter och försöker skriva lite på tentan men det lossnar inte. Känner bara en jäkla frustration för att det står så still och att jag inte kommer någonstans. Såhär var dem med kompletteringen jag skrev också, men så plötsligt lossnade det och var klar på ett kick! Kan det inte bara bli så nu också?!

Nån som har ett bra tips på hur fasiken jag ska göra?

Sommar, sommar, sommar

image78

Somrig klänning i söt modell. Från Topshop.

Blommor

image76

Dessa väntade på mig när jag kom hem. Christian hade lagat mat och städat. Rena lyxen!
Han kan visst om han vill ;)

Snart så

Känns skönt att lönen kommer om en vecka, alltså studiebidrag och det lilla jag jobbat ihop + lite pengar eftersom det blev en miss på förra lönen. Ska bli såå skönt när jag har pluggat färdig och man får börja jobba heltid. Nu är det ju knappt 3,5 år kvar men längta kan man ju :)
Är ju van vid att jobba och inte att vara ledig så pass mycket som jag är. Visserligen läser jag ju de lediga stunder jag har men ändå..


Usch

Sitter på jobbet nu, skulle mycket hellre var hemma och skriva på tentan. Hade ett seminarium, skrivstrimman där man går igenom tentaskrivning osv, idag. Hon som hade det var hopplös, värdelös! Allt hon sa lät bara blablabla i mina öron. Och så sa hon att vi skulle läsa nån text och att hon skulle gå ut ur rummet för att inte störa men först stod hon och pratade en jäkla massa. Usch!

Nu har jag resten av veckan på mig att skriva tentan, ska som sagt var hem till farmor imorgon för att intervjua henne om hennes skolgång. Sen är det jobb på eftermiddagen så jag lär väl sitta halva natten och skriva. Har till och med på fredag klockan 16.00 på mig. Ska inte vara några problem!


God natt

Nu ska jag gå och sova. Har tittat färdigt på King Kong.

Börjar först klockan 13 imorgon med Skrivstrimman. Sen efter det ska jag jobba til 19.30. Blir en heldel jobba, har måndag, tisdag och torsdag som mina fasta dagar att jobba per vecka, mellan 15.30 och 19.30. Blir lite kosing men inte så värst mycket. Ska försöka hitta ett helgjobb också.

Nä, god natt på er!



Det gick ju inte att lägga in i natt.... hm Blogg.se strular alltid på natten.

Komplettering

Nu är kompletteringen för seminariumet jag missade klar. Känns väldigt skönt! Så nu har jag hela veckan på mig till att sitta med tentan. På tisdag ska jag hem till farmor för att intervjua henne, vilket är en del av tentan.

Har gjort några outfitskollage. Hittade så otroligt mycket hos Forever 21 som jag skulle vilja ha. Så någon gång i framtiden ska jag och Christian åka över till det stora landet i väst. Är inte så jäkla haj på det där med att göra kollage men man lär sig väl :) Kul är det i alla fall!

Söta skor

image70

Trötter

Är lite seg idag. Var inte hemma förrän strax före fyra i natt (imorse). Tycker inte om att lägga mig så sent, hela dagen efter blir förstörd av det. Vaknade gaalet sent, halv ett! Så länge har jag aldrig sovit. Ja, jag vaknade ju 11 första gången men huvudet kändes lite för tungt och snurrigt så jag somnade om. Blev en lugn kväll igår, var till Kellys på söder och träffade två av Christians bröder och deras respektive. Blev en trevlig kväll som avslutades hemma hos Clas och Jeanette. Tur att dem bor inom gångavstånd i alla fall!

I eftermiddag blir det nog en promenad och så ska jag hinna med att plugga lite. Är nästan klar med kompletteringen till seminariumet som jag missade. Sen är det bara hemtentan kvar. Den består av två delar, där den ena delen i stort sett bara är att svara på några frågor och den andra delen är en intervju om skola och så. Den ska man göra en analys om och jämföra med när man själv gick i plugget. Jag ska intervjua min farmor, hon gick i skola i slutet av 20-talet och i början av 30-talet så blir det ganska lätt att göra en jämförelse, hoppas jag i alla fall!

Cider

Nu blir det på med partyutstyrseln för nu ska vi in till stan och träffa två av Christians bröder med respektive. Det var såå länge sen jag var på krogen. Hoppas ni får en trevlig kväll allesammans! :)

Flätan

image66
Ville bara lägga in en bild på min frisyr för idag. Rätt nöjd med den faktiskt :)

God morgon

Eller kanske snarare god förmiddag :) Har precis ätit frukost men har varit vaken ett tag nu. Låg och drog oss ett tag i sängen innan vi gick upp. De var skönt, blir vanligtvis inte så mycket av den varan!

Vet inte riktigt vad dagen har att bjuda på, ska nog ta det lugnt här ehemma på förmiddagen. Duscha och fixa håret (för en gångs skull). Hoppas att jag och Christian kan ta vårat alla-härtans-dag-firande idag istället. Jag vill se "Sweeney Todd" på bio. Får se, har inte pratat så mycket om vad vi ska göra ikväll. Nu ska i alla fall Christian iväg med sin bror till "House of pain" för att kolla på tattoos. Vill också tatuera mig! Kanske blir för skatteåterbäringen...

Fina

image65
Fina skor. Finns hos asos.

Idag

Den här dagen har inte varit särskilt mycket bättre än gårdagen. Så mycket just nu, tentaångest(!), PMS-deppig tillsammans med vinterdepp... Har inte lust med någonting!

Alla hjärtans dag

Kul att man är tillsammans med den minst romantiska människan i hela universum!
Kom hem för en timme, till, ja ingenting. Ingen uppvaktning här inte. Det gör att man känner sig väldigt uppskattad när människan inte ens kan göra något speciellt för mig ens denna dag, alla hjärtans dag och vår 4 års dag!

Får ju fan mer uppmärksamhet och uppskattning från katterna...

Ajaj

Jag har en sådan jävla ägglossningsvärk! Måste ta mig en värktablett!

Sitter på jobbet, vill bara hem, eller ja egentligen inte. Orkar inte...

CD - skivor

Det är synd att det ska vara så dyrt med cd - skivor. Annars tror jag att jag hade ägt en miljard, eller nåt åt det hållet. Lyssnar mycket och ofta på musik, olika sorters musik. Allra helst ska det vara någon form av rock, på sistone har det blivit mycket av Killswitch Engage. Det där med genrer är jag skitdålig på... Inget som spelar någon roll heller.

Jag lyssnar på allt i från Bob Dylan, Chuck Berry, Johnny Cash till Metallica och Nine. Är öppen för det mesta när det gäller musik, hiphop (förutom Timbuktu) är utesluten, detsamma med trance och techno.
Man kan säga att jag har ganska bred musiksmak...

.

Folk, dom brukade lyssna på mig
applådera och jubla efter mina tal
jag, jag fick dom att tro på någonting
men enligt makten så var jag alltför radikal


Dia Psalma - Tro rätt, tro fel

Stella

image60
Vacker kattflicka som söker hem.
Det finns så många katter som behöver hem.
Stella finns hos akutgruppen.

Christine

image59

En serie helt i min smak. Vi snackar humor!
Christine och Matthew är lugnt de roligaste karaktärerna...

Kärlek

I morgon har jag och Christian varit tillsammans i 4 år och lite drygt två av dem har vi bott ihop. Tycker verkligen att tiden har gått fort!

När vi bara hade varit tillsammans i fyra månader ryckte Christian in i lumpen, det var tio månaders rent helvete. Men vår kärlek och vårt förhållande överlevde och det är egentligen allt som räknas. Det känns numera väldigt konstigt att sova en natt enda natt utan att han ligger vid min sida. Man vänjer sig verkligen fort:)

Får se om Christian har hittat på nåt kul till imorgon, känns tveksamt eftersom han jobbar på fredag. Men i helgen då? Hm, får se. Blir väl lite ledsen om han glömmer det, men tyvärr finns ju risken, han är lite lätt virrigt min bejb...

God natt

Nu ska jag gå och joina Christian i sängen, ska upp halv sju imorgon. Behöver minst 7 timmars sömn.
God natt!

God kväll!

Fick precis datorn av Christian, han har varit inne på youtube och kollat på diverse volvofilmer. Sådant är livet med en Volvo-nörd :)

Hade två föreläsningar idag och det var riktigt kämpigt att hålla sig fokuserad på sen sista, särskilt sista timmen. Första föreläsningen var om värdegrunden (med en filosof så hon sväävade ut ganska mkt) och den andra om FN:s barnkonvention.
Imorgon är det en "ledig" dag men jag ska till skolan och förbereda med min grupp inför torsdagens seminarium... Hoppas vi blir klara ganska tidigt så man kommer hem i tid, har ju lite att ta igen efter förra veckans frånvaro.


Sweeney Todd

På fredag eller lördag blir det förhoppningsvis denna på bio!


image56

Monday, bloody monday

I dag har jag varit galet trött, sov bara 6 timmar i natt! Gick och la mig klockan 00 men helt plötsligt var den 02. Var tog de där två timmarna vägen, för inte sov jag... Hm. Och Christian den stackarn sov bara 4 timmar eftersom han skulle upp före mig. Nu har han kurat ihop sig i soffan och vägrar gå och lägga sig. Fattar inte grejen, är man så trött att man ligger och sover i soffan är det väl bättre att få lägga sig i sängen?! 
Innan jag lägger mig ska jag surfa runt lite, göra matlådan och hänga upp tvätten i maskinen.

God natt

Så fort fisken till katterna har kokat färdigt ska jag gå och lägga mig. Sitter och kollar på mr. Deeds under tiden. Är inte nåt större fan av Adam Sandler, spelar alltid samma karaktär. Gapig och larvig.

Imorgon har vi seminarum igen kl. 13-16 och efter det är det jobba till 19.30. Ska dock träffas lite tidigare i skolan för att förbereda inför seminariumet, kl. 10.30 men jag ska vara i skolan lite tidigare för att fixa lite saker.

Nä, ska titta till firren nu! God natt!

Busskort

image53
Imorgon ska jag inhandla ett sånt här. 1960:-

Miu Miu

image52
Om jag vore rik skulle denna vara i min ägo. Hittade den här.

Skoor

Har varit och letat stövlar idag men inte hittat några som jag kände att WOW dem där vill jag ha. Vet bara att de ska vara svarta och att de inte ska allt för hög klack. Sitter och kollar lite på nätet men oftast ser grejerna snyggare ut på bild än i verkligeheten. Har väl visserligen inte tänkt lägga allt för mycket pengar på dem... Bara att leta vidare! Tips på några bra stället att leta på?


Söt jacka

image51

En söt jacka från asos.

Klocka från Diesel

image50

Hittade hos asos.
Riktigt snygg! Me want!

Gravarna

Nu ska jag och Christian åka till min morfar och farfars gravar och tända ljus. Dem ligger bara några meter ifrån varandra och båda skulle fyllt å nu i veckan som gick. Jag var inte där på julafton som jag brukar så nu ska vi åka di ikväll istället. Det är alltid så vacker vid gravarna på kvällen...

Oops I did it again

Grannen blev nyligen tillsagd av en annan granne att sänka musiken eftersom han spelade ganska hög hiphop. Hörde, när jag var i badrummet som vetter ut mot loftgången, hur de stod och tjafsade. Uppfattade saker som att:
-Ja, jag vet, de e jävligt lyhört här i huset.
Gulp tänkte jag då, jag har en tendens att bli väldigt, VÄLDIGT högljudd när jag är förbannad. Ja, jag gapar högt då. Och det förekommer ju att jag blir förbannad, typ när jag är PMSig eller trött/hungrig osv. Stackars grannarna hör alltså väldigt tydligt när jag gormar här hemma... eller när vår säng gnisslar om kvällarna. Och nej snuskhummrar det är inte bara på grund av en viss aktivitet!

Och när katterna busar här hemma, vanligtvis i vardagsrummet, så låter det som två elefanter som dunsar runt och inte två 4-5 kilos katter. Konstigt att inte grannen under oss har klagat någon gång. I och för sig vet jag inte ens om människan lever (om det nu finns någon där) för jag har under 1,5 år inte hört så mycket som ett pip därifrån. Hm, well well, får väl bara vara glada för det antar jag!

Miami Ink

image49

Sitter och kollar på Miami Ink på Discovery Channel. Jag vill verkligen tatuera mig, får se när det blir och vad det blir...

Hjortronsylt + vaniljglass

Bejb kom precis med en skål med glass och hjortronsylt till mig. Han kan vara snäll när han lägger den sidan till ;)


Sally Hansen-lack

image45

Köpte det här för att se om det var bra. Ska fungera som skydd för nagellacket, ett lager under och ett lager över. Får se om det var värt sina 80:-

Time to sleep

Nu ska jag gå och sova. Behöver vara relativt pigg för imorgon. God natt!!

Katthem

Vår tjusiga pojke adopterade vi från ett katthem. Då var han bara en lite tjockis och nu har han utvecklats till en vacker och grann herre. När han kom till oss var han inte alls särskilt människovan men nu går han och stryker sig mot allas ben, i alla fall när de är i närheten av köket :) En lite gottegris är precis vad han är, därav den runda kulan.

Det finns så många katter som behöver hem och var det inte så att Christian satte stopp så skulle vi ha minst två katter till!
Här adopterade vi vår pojke ifrån: Akutgruppen.

image44

Cosmonova är en av de damer som behöver ett nytt hem

Chili

Nu är hon där igen, min knasiga flicka. Hon ligger och sover bland den rena tvätten på strykbrädan. Knasfia!

14 februari


Om en vecka har vi varit varandras i 4 år.
Det känns som att det alltid har varit vi och jag kan inte tänka mig något annat.

image43

Jag älskar dig!

Kjol

image40
Beställde den här kjolen från Ellos. Tyckte den var fin men jag vet inte riktigt om jag gillar den där rosetten, lite för gulligt för min del. Tänkte att den kunde passa att ha lite högre upp i midjan. Har en tendens att alltid ha allt på höfterna.

       

De här två fick också följa med. Tänkte jag skulle köpa något i färg och med mönster annars brukar det mestadels bli svart och grått. Man vill ju förnya sig lite. Sen att det råkade bli jäkligt billigt är en annan sak :) 

Kustbevakarna & SSRS

Sitter och kollar på kustbevakarna. Gillar det programmet, Nisse och Johan är så jävla sköna! Hihi, så roliga.

image39
från kanal5

Knäppa katt

Nu gör Chili så där igen! Hon ligger och sover på den rena tvätten. Hon har verkligen dille på att alltid gå och sova på våra rena kläder. Absoluta favoriten är ju när kläderna är nystrukna. Då är de lite varma och rena. Undra om det är lukten av nytvättat hon gillar? Sen att vi till största delen har svarta kläder kanske har med saken att göra. Båda kissarna är ju svarta och katter tycker om att ligga på saker där de är kamoflerade, det kan jag förstå men de måste vara ren tvätt, smutsig är absolut inte intressant.

Känns lite jobbigt att jag måste pallra mig iväg till skolan imorgon. Mina inloggningsuppgifter fungerar inte så jag måste till biblioteket och fixa det. Ska nämligen ha valt områden där vi vill göra våran VFU(verksamhetförlagda utbildning, praktik alltså) senast på måndag men jag vill ha det fixa nu! Dessutom har jag bokat tid i farmors tvättstuga imorgon för att hjälpa henne att tvätta (hon ser väldigt dåligt), så då bjuder hon på luch. Har en föreläsning mellan 10 och 12 . Direkt efter det ska jag hem till farmor...

Brum brum

Blir visst inte till att åka och köpa mat eftersom bilen strejkar. Eller rättare sagt instrumentpanelen. Lite jobbigt när man inte vet vilken hastighet man åker i. De ju ganska avgörande när man kör bil liksom. Vill ha en ny bil... känns som att det bara är en massa problem med den vi har. Fast jag älskar den, brukar inte bli så fäst vid materiella saker men den är liksom skön att köra, det är bakhjulsdrift, den går bra och den ser grym ut... Sen är det väl en pengafråga också, nu när jag pluggar har man ju inte råd med en dyr bil. Ja, om jag tog studielån skulle det inte vara nåt problem men nu ska/får/vill jag ju inte ta det så...

Tv-bänk



Den här tv-bänken har vi tänkt inhandla, när vi var till EM i december var den helt slut. Men nu ska den finnas inne.



image38

Shoppi shoppi

Om en timma kommer Christian äntligen hem. Någon att prata med förutom katterna, och det är inte så givande samtal:
- Chili! CHILI! Chiiiliii!! Ge fan i den där!

Vi ska i alla fall  åka och veckohandla. Har en del som behöver inhandlas. Måste skriva inköpslista annars glömmer jag hälften.
Ska bli så skönt att komma ut ur lägenheten! Man börjar nästan klättra på väggarna efter någon dag. Man är ju liksom van vid att alltid ha något att göra så när orken tryter blir man nästan galen.

Torsdag

Blev hemma idag också. Så nu sitter jag och kollar Discovery, snart börjar "Amerikanska hotrods". Finns inte mycket annat att kolla på på tv.
Dagen här hemma kommer väl inte bli allt för spännande. Det är så galet tråkigt att vara sjuk!

Sova kanske?

Det är nog dags att gå och sova. Christian har somnat i soffan bredvid mig. Har sagt till honom att gå och sova flera gånger men då blir bara svaret:
-Då måste jag ju borsta tänderna och det är jobbigt!

Lazy ass...

Vad sägs om det här?

image36
En rosa Volvo P1800 ES

Varför inte matcha med ett par rosa byxor, riktigt snyggt!

Popcorn & saft

Nu ska jag och bejb äta popcorn och dricka saft. Tror inte att det blir nån skola för mig imorgon. Känner mig heelt mör.
Sitter och kollar på "Pimp my ride" på MTV. Jag vill också pimpa en bil, typ vår bil. Men det är inte billigt att ha bil som intresse, särskilt inte som dom pratar om att höja det redan höga bensinpriset till 13.60kr/liter. Fan, man får nästan börja putta fram bilen om man ska ha råd att hålla bilen rullandes.

Plugga

Jag som skulle ägna dagen åt att plugga. Inte har det blivit mycket pluggande. Orkar bara inte, huvudet är tungt, näsan och ögonen rinner och så har jag feber. Fuck it!

Jag har väl ungefär 250 sidor kvar att läsa till i morgon men jag vet inte om jag kan/orkar gå imorgon. Vi har ju seminarium så då får jag väl lämna in en skriftlig komplettering. Kunde jag inte bara ha blivit sjuk i helgen?! Eller än bättre, inte blivit sjuk alls. Men jag får väl se det positivt, har ju inte varit sjuk på 3 månader...

Ägg och kaviar

Nu ska jag äta lite lunch, får bli nåt enkelt. Ägg- och kaviarsmörgåsar. Mumma!

Smycken

image34

Onsdag

Vaknade och var fortfarande snorig. Vaknade vid 9 först men tvingade mig själv att somna om och klev upp vid 11 istället. Har precis ätit frukost och kollat nätet lite. Ska snart börja läsa mina sabla skolböcker som ska vara klara till imorgon. Orkar inte riktigt men jag måste. Skulle nog behöva vara hemma imorgon också men då har vi seminarium och det vill jag inte missa för då måste jag lämna in en skriftlig komplettering.
image33
Mina ca 450 sidor som ska vara lästa till imorgon, yey!

God natt!

Nu ger jag efter för huvudvärken och går och lägger mig. Ska sova ut imorgon! God natt...

Huvudvärk


Har en grym huvudvärk. Dags för ett par Eeze kanske... om jag bara orkade pallra mig till badrummet!

Cash

Har världes mysigaste pojke bredvid mig i soffan. Nämligen Cash-gubben.
Lyx ikväll för Christian diskar, vilket är skönt eftersom jag inte mår så bra. Sitter bara och snorar och har huvudvärk. Ska äta lite hjortronglass om en stund. Galet gott! Kan inte begripa varför så många inte tycker om det...
image30

Jobbet

Jag sitter på jobbet nu och jag håller på att dö! Vill bara hem och lägga mig i sängen/soffan. Tur att jag är helt ledig imorgon, har visserligen en hel del att läsa till torsdag men det är ju inte direkt ansträngande. Sitter och funderar på vad jag vill äta till middag idag, samma problem som varje dag :) Ska leta lite recept!

Sjuk

Vaknade imorse med ont i halsen och att näsa rann. Men jag har kännt det på mig i flera dagarna, har liksom varit trött och hängig. Det brukar inte vara så svårt att komma ur sängen annars, med det har det varit på sista tiden. Skulle ha åkt till skolan och pluggat med min grupp men jag orkade helt enkelt inte, dessutom har jag feber också. Ska snart ta bussen till jobbet, jobbar bara fyra timmar + att det är lite slappisjobb!

Semla

Har varit lite dåligt med uppdatering här, men det är  väl inte någon som har saknat mig?
Har precis ätit en semla och nu ska jag lägga mig och sova, läsa en stund i "Flickor, pojkar och pedagoger".

God natt!


RSS 2.0