Glad igen

Har fått byta seminariegrupp :D

Sen har vi numera ett fungerande kök! Bara kaklet och lite småfix kvar. Så fruktansvärt jävla SKÖNT! Nu ska jag plocka in i skåpen.

Arg

Vi har fått nya seminariegrupper och jag är så besviken. Mina kära skolkamrater som gjorde att jag tog mig igenom förra terminen hamnade i samma grupp medan jag hamnade i en annan. Och vad värre är att jag hamnade i samma grupp som den mest hjärnbefriade människa jag någonsin har träffat. Är så jävla besviken, hur mkt otur kan man ha?!

Trött...

...men inte sovtrött! Är nog lite smånervös för imorgon börjar min andra termin på lärarutbildningen. Ser både fram emot det och har ångest över det. Vill bara ha pluggat färdigt (3år=6 terminer) och börja JOBBA! Tycker inte om att plugga...men jag måste. Vill inte fastna på Posten resten av livet med dålig lön.

Nu ska jag försöka räkna får så att jag kanske kan lyckas somna!
Guten nacht!

Köket som det ser ut nu!







Lite dålig skärpa bara.

Första skåpet på plats...

...och det känns så himla bra! Det andra är snart där också! Kakel har vi valt ut nu också. En mörkgrått. Köket kommer gå i vitt med två av överskåpen som vitrinskåp men frostat glas och borstad aluminiumkant. Bänkskivan går i svart. It will be so nice, like they say in amerika!

Trött

Fy va trött jag är nu! Har varit full rulle hela dagen lång. Har rivit ut nästa hela köket, bara två skåp kvar. Vi har varit till IKEA två gånger idag. Första vändan gick vi runt ta-själv-lagret och plockade ihop köket, alla stommar och luckor och sånt. Snälla lillebror var med och hjälpte till och bar :) Andra vändan köpte vi bänkskivorna. Nu är det bara ett skåp som fattas, som var slut (alltid är det nåt) och det ska vi införskaffa imorgon. Spackel ska vi köpa också... Sen är det bara till att köra igång. Både längtar och fasar inför alltihopa!!

Kaoset



Kaoset i köket som det ser ut nu. Christian är och lånar en skåpbil på jobbet så ska vi köra bort det där och åka och köpa det nya. Längtar tills det är klart!

Dags att knyta sig



Nu ska jag göra som humlan på bilden, nämligen gå och sova.
Tog denna hos päronen häromdagen. Humlor är så söta :)

RSS 2.0