Kameradrömmar

image111

Canon Eos 450D

Begravning

Idag var Ingrids begravning. En fin begravning och en trevlig och gullig präst. Jobbigt var det men samtidigt är det skönt att få ett avslut.
Efter fika i kyrkan åkte vi alla till graven där hon ska ligga och la ut alla vackra blommor.

Dagen avslutades med grillning hos en av bröderna.
image110
Blommorna plaserade vid graven.

Mätt!

Har precis ätit färdigt middag, en mumsig köttgryta med massa morötter, champinjoner, purjolök m.m.

Der är så skönt att det är fredag imorgon, är helt slut. Har praktik den här och nästa vecka och ungarna suger verkligen musten ur en. Men kul är det, känns som att jag verkligen valt rätt utbildning. Men efter nästa vecka vet jag inte om jag kommer träffa barnen igen, känns tråkigt för dem är så mysiga och charmiga.

Nu ska jag och Christian ut på en liten promenix!

Ledigt

Idag har jag en ledig dag, en dag för att bara slappa. Sov ut ordentligt också, vet inte om jag är på väg att bli sjuk eller om jag bara behövde sova ut. Har inte sovit ordentligt på sista tiden. Det har varit mycket att tänka på och göra sedan Ingrid gick bort. Man är väl i en liten svacka. Blev i alla fall hela 12 timmars sömn i natt, galet!

Pollen gör inte det hela bättre heller, dels blir jag trött av det och allergitabletterna.

Så dagen tar jag till att slappa och att plugga. Nu blir det lunch och sedan dusch!

Nu är den vår!

Nu är V70:n vår! Känns lite konstigt faktiskt, vi äger en 3 år gammal bil. Jag som tycker att en bil från -99 är ny, haha! Men nu har vi en från -05!!

Chili

image107
Någonting luktade visst väldigt gott eller stark!

Volvo V70

image106

Den här sötnosen blir vår nu i dagarna!

Fredag

Är så galet trött att jag funderar på att gå och sova snart, så att man får en lång dag imorgon. Så skönt att vakna tidigt. Christian och Danne sitter och kollar på film, nån med Jodie Foster men med tanke på hur trött jag är så somnar jag nog trotts surround-ljudet.

RSS 2.0