Paus

Har tagit en paus i städandet. Ibland behöver man en sådan. Har en massa tvätt att hänga upp nu... Men nu får man ju helgen fri till att bara njuta, så som det ska vara! Nä, dags att röja igen kanske...

Dodge Magnum

Den här är så jävla snygg, I want! Med Hemi V8 och allt!

image29
http://www.mhtwheels.com/images/gallery/MAGNUM-NITROUS.jpg

God morgon...

...eller god förmiddag kanske! Har varit vaken ett tag, käkat frukost och glott på tv. Ska snart komma igång med städandet. Måste gå och hämta mina böcker också så jag kommer igång med pluggandet nån gång.


Sleep tight

Nu ska jag gå och lägga mig. Är egentligen inte sovtrött men jag får väl räkna får eller nåt. Eller så tar jag en Imovane, eller nåt annat som gör en sömnig...hihi
Har ju lite att göra imorgon så jag vill ju inte sova hela dagen. Som imorse kom jag bara inte upp ur sängen. Ibland har jag sådana dagar, sover dåligt på nätterna. Vaknar flera gånger per natt och har sen svårt att somna om igen. Why? Så länge som jag kan minnas har jag alltid haft sömnproblem. Skulle vilja vara mer som Christian i det fallet, han skulle kunna sova sig igenom ett världskrig.
 Såg "Final Destination" förut, jävligt obehaglig på nåt sätt. Det är en scen när en kille blir strypt i badkaret och man ser hur blodkärlen i ögonen spricker. Kan riktigt känna hur det skulle kännas, hua!

Nä, nu ska jag gå och sova! God natt!

Volvo V70 R

image28
Give me, give me (lätt stylad, heh)

Chili

image26
Min vackra kattflicka

Att göra i morgon

  • skrubba badrummet
  • dammsuga och torka golven
  • dammtorka
  • tvätta
  • byta sängkläderna
  • hämta ut böckerna från bokia.se
  • röja upp i klädkammaren och rensa  ur alla kläder som jag inte använder eller kan ha
  • rensa bort en massa skit

Jag kommer verkligen ha en rolig dag imorgon, men jag ska unna mig lite sovmorgon i alla fall. Fast egentligen tycker jag att det är ganska kul att städa, särskilt när det syns mycket och när det luktar rent och gott här hemma.


Livet

Det känns som att jag ibland lever ett väldigt innehållslöst liv. Att jag skulle vilja leva någon annans liv.
Man kanske suktar efter någon annans liv för att man är så inne i sitt liv att man inte ser vad man gör och hur man lever. Man skulle behöva ransaka sitt liv och sig själv nån gång, eller åtminstone oftare än vad man gör. Jag skulle nog behöva gå igenom det bara för att upptäcka alla positiva saker, och för att man mer ska kunna uppskatta sitt liv och sig själv.


Hey hallo

Fan, åter det ständiga problemet, vad ska man käka till middag?!

Jeans

Fan, jag har upptäckt att mina jeans är trasiga. Har bara ett par jag kan använda just nu, alla andra är för stora. Hatar att shoppa jeans för jag så jävla petig, dem ska verkligen sitta perfekt. Låg midja, mörka, stora fickor i bak och smala ben hela vägen, ingen jävla boot cut!

Tisdag

Jag orkade inte upp ur sängen imorse så det blev ingen info om lärarutbildningen för mig, men jag har fått ett häfte från en i klassen som jag ska kopiera. Föreläsningen vi hade nu i eftermiddag var så grymt tråkig, helt värdelös helt enkelt. Tröttnade efter lite drygt halva så jag åkte till jobbet, där jag sitter nu. Har egentlgien inget att göra förrän 16.30. Imorgon är jag som sagt var ledig, så skönt! Då blir det sovmorgon igen och sen ska jag storstäda hemma, putsa fönser, röja i badrummet och dammtorka. Avskyr när det är stökigt, som det är nu. Har en lite to-do-lista! Nä, ska väl försöka hitta något att göra!

Natti natt

Det är nog dags att lägga sig nu. Är trött som fasiken. Har varit ruggit kvällstrött på sistone. Sitter och slötittar på "Scrubs" men det är inte så kul för jag har redan sett det här avsnittet en gång.
Imorgon ska vi ha info om lärarutbildningen, borde det inte vara precis i början? Sen är det en föreläsning om klasser (klassamhället allstå). Får hoppas att mina sabla böcker kommer snart, typ imorgon. Slutar 15 i skolan och ska jobba till 19.30 efter det. Sen är jag ledig på onsdag, då är det projekt storstädning! Ska bli så skönt!

Nä, nu ska jag krypa ner under täcket med Christian. Han ligger och sussar i soffan. God natt!

Bamsingen

image25
Min mysgubbe

Broccoli

Det är faktiskt lite småtråkigt att bara sitta av tiden. Är hungrig på middag också, men jag vet inte vad jag är sugen på. Vet bara att jag har ett konstigt begär efter broccoli(?). Kanske att min kropp fortfarande behöver järn?

I början på december hade kraftiga (menar då verkligen kraftiga) blödningar, fjärde dagen var jag till gyn.akuten men idioten sa "Jag ser ingenting, du blöder för mycket" och skickade hem mig med blödningshämmande tabletter. Natten efter fick vi åka in igen för att jag inte slutade blöda, satt 5 min på toaletten och det droppade (rann) blod konstant. Jag blev opererad, de sydde två stygn i livmoderhalsen. Jag blödde så mkt efter operationen att jag fick två påsar blod. Det var riktigt läskigt, vaknade upp av att hela kroppen skakade okontrollerbart.

Så jag kanske fortfarande behöver järn efter detta?

Jobbet igen

Sitter på jobbet igen, slutar 19.30. Känner att jag är trött i huvudet, är dessutom lite sur för att jag inte har fått mina böcker från bokus som jag beställde i måndags. Står att det ska vara 3 - 6 dagars leveranstid. Behövde en av böckerna till idag...nu har jag lite att läsa igen :/

Bedtime

Jag har ett stadigt antal besökare per dag och jag är lite nyfiken på vilka ni är? Om ni vågar erkänna :)
God natt på er iaf!

Bob Dylan

image22
En av mina favoriter

PMS - djävul

Jag tror jag lider av PMS, har liksom kännt att en bubblande irritation hela dagen. Blir så när jag är PMS:ig. Ibland är det så skönt att det finns något att skylla på när man är extra irriterad. Jag har fått en halv tablett antidepressiva från ägglossning till mens ordinerat. Tror att det fungerar ganska bra, fast idag har det bara bubblat i mig. Jag har normalt ett ganska hetsigt temperament så jag förstår inte hur man kan stå ut med mig under PMS-veckan :)

image21

Trötter

Idag har det varit full gas(plattan i mattan alltså) hela dagen. Hämtade upp Clas och Jeanette (Christians storebror och sambo) kl. 10 och sen var vi runt till diverse affärer, bla Maxi, Biltema och en snabbis i Farsta också. Var på visning av ett radhus också, Clas och Jeanette bor i ett likadant och de vill kolla på köket som var helt omgjort i det här radhuset. Dessutom har vi hunnit med att tvätta bilen både in- och utvändigt. Fanskapet ska besiktigas imorgon...
Har bara varit hemma en timma nu. Blev tacos till middag, galet gott!
Jag som skulle hinna göra en massa mer idag, hade skrivit en lista till och med men det ända som blev avklarat på den var att vattna blommorna. Nu ska jag glutta lite på tv ett tag!

God natt!

Nu ska jag gå och nanna. Är galet trött efter att ha klivit upp 05.30. Dessutom är det lite för tråkigt att sitta uppe själv när Christian inte är hemma. Ska in till stora staden med Fanny, först på förmiddagen ska jag hjälpa mamma och pappa att köra hem en ny toalettstol. (Vi har en stor kombi dem har en "liten" sedan). Usch, är helt tom i huvudet så god natt på er, vilka ni nu är?!

Fredag kväll

God kväll mina vänner!
Kom nyss hem från mina föräldrar. Har ätit middag där ikväll för det är så tråkigt att vara hemma själv. Christian är på kryssning med en av sina bröder. Kul att vara ute på sjön när det blåser så mycket!
Fick lax, potatis, broccoli och grönsaker till middag och det var mumsigt värre!

Middag

Funderar på vad man skulle kunna ta och käka till middag. Slutar 19,30 så det blir en ganska sen middag, vill alltså att det ska gå snabbt. Börjar 6.20 imorgon så det blir sängen tidigt idag. Är lite sugen på lax...eller kyckling.

Jobba, jobba, jobba

Sitter på jobbet just nu, skönt att få jobba extra lite så plånboken inte blir allt för mager nästa månad. Kommer nog bli en smärre chock ändå att gå från en heltidslön till en lite fjuttsumma. Men som jag har skrivit tidigare så får jag ju inte ta studielån för Christian så det här kommer bli 3,5 härliga år. Får se somrarna som ljuspunkter då man kan jobba heltid. Well, well....back to work!

God natt

När Van Helsing är slut blir det sängen. Är galet trött nu! Skönt att jag börjar sent imorgon. Men på fredag börjar jag jobba 6.20, ingen sovmorgon där inte... Nu hinner katterna leka av sig innan vi ska sova också. Men god natt go vänner!


Van Helsing



Nu är det dags att kolla på "Van Helsing" med min favorit Hugh Jackman och Christians darling Kate Beckinsale. Sett den förut men det kan ju vara lite trevligt att slötitta lite.


Mina tjocka sötnosar

image16
Min tjocka sötnos Cash




image17
Min lurviga sötnos Chili

Snusk

Varför är folk så pryda? Varför kan man inte bara vara öppen om sex och sånt? Okej, jag hajar varför man vill hålla sånt hemligt för föräldrarna men polare är väl en annan sak. Jag gillar sexsnack!

What´s up with the onions?

image15

Femman

Sitter och kollar på femman om hon som lider av fetma. Hur, HUR, HUR(!) kan man bli så där överviktigt? Och att man sedan försöker skylla på nån annan än sig själv. Det finns bara en som är ansvarig i sådana här fall och det är fanimej du själv. Jag är verkligen inte någon liten spinkig brud, jag har jävligt lätt för att gå upp i vikt (okej, inga 400kg, men ändå) men om man vill gå ner så är det inte omöjlig. Vill man så kan man! Det är mitt motto, även om det kan vara svårt att leva upp till.

Bara killar tillåtna

Eftersom det finns så jävla många modebloggar så är de här grabbarna verkligen ett skönt avbräck: http://onlyguysaloud.blogg.se Läs och enjoy!

God kväll gott folk

Idag är jag trött och seg. Skulle bara skönt att gå och lägga sig redan nu, men samtidigt vill jag utnyttja det faktum att jag faktiskt börjar först kl 12.
Sista två timmara i skolan tittade vi på en söt fransk dokumentär. Den utspelade sig i en fransk lite by och handlade om skola och undervisning. Det fanns bara en klass och i det gick det barn i alla åldrar, från 4-5 år till 12. I klassen gick det en lite charmör vid namn Jojo. En busig, okoncentrerad pojken med mycket fantasi och nyfikenhet. Precis som alla barn i den åldern. Dokumentären fick mig verkligen att längta tills min utbildning är klar och jag får börja jobba. Barn är härliga, visst att dem kan bara väldigt störiga och jobbiga, men det finns det oftast en förklaring på. Dokumentären heter i alla fall "Att vara och att ha". Se den!

image14
Sötaste Jojo

Ny jacka

Vill ha och behöver en ny vinterjacka. Har en Fjällrävenjacka, men det är inte så varm. Vill ha en dunis!
image13
Den här verkar vara varm och skön men framförallt svart!

Det har blivit mycket av den här vara på sista tiden

image11

Dravel

Har precis suttit och läst massa sidor om interkulturella perspektiv. Ganska tråkigt, men sen är jag alldeles för trött för att läsa en massa komplicerade ord. Ögonen håller sig inte riktigt öppna. Vill sova. Snart kommer bejb hem och då ska vi laga middag. Jag ska käka lax och quinoa medan Christian får äta köttbullar och pasta, eftersom han inte gillar lax den tråkmånsen. Lite sallad också kanske...eller rivna morötter.
Måste skriva en sida om varför jag vill bli lärare till imorgon också. Hur ska jag få till en hel sida? Jag menar, jag tycker det ska bli intressant att följa barns utveckling. Ja, märks att det trots allt nästan är 4 år sedan man gick i plugget senast.  Someone is getting old! Haha, närå har ingen åldersnoja... inte så mkt iaf.

Kommande dagarna

Det är så skönt att ha lite planerat för dagarna framöver. Vill jobba mer, eller snarare måste men jag hinner typ inte. Fan, och jag får typ inte ta studielån för Christian, annars skulle man inte behöva känna nån ångest eller oro för det.

Onsdag: Skola - Föresläsning och filmvisning.
Torsdag: Skola - Grupparbete och föresläsning.
Fredag: Jobba 6.20 - 14.30 Ledig från skolan. Hem till mamma och pappa på kvällen. (Christian ska på kryssning med en av sina brorsor).
Lördag: Träffa Fanny och ta en heldag på stan och sen äta middag. Kommer bli så mysigt och härligt. Fanny trivs jag verkligen med!

Hemma igen

Hemma från skolan igen, började kl. 9. Ska egentligen plugga lite nu men jag är lite för trött just nu. Sitter och slökollar på "The war at home". Ska ta tag i pluggandet snart...

Dita von Teese

image10
Hon är så god-damn-it-snygg!
Bilden hittade jag google.se bildsök

Pimp my ride

Sitter och kollar på Pimp my ride på MTV. Någon vänlig själ skulle gärna få komma och pimpa vår ride. Den är i behov, ja enligt oss alltså. Vi har en vit Volvo 945 turbo som skulle behöva sig en regäl omgång, lite rost och lite motorfix... typ renovera hela motorn. Vill ha en 850R-fronspoiler och ett par fina 17" Polaris-fälgar. Sen ska den trimmas lite ytterligare. Det är så kul att gasa! Rally-Harriet here I come!

image9

Studentlitteratur

Känns ju himla kul att studentlitteraturen är så billig. Har precis skickat iväg en beställning på bokus.se. Fem böcker och kalaset gick på strax under 1000kr. Och det var bara för sen här delkursen...fun one!

På ett sätt ser jag verkligen fram emot att få komma igång men samtidigt längtar jag verkligen till dess att jag är klar med utbildningen som är på 3,5 år. Hoppas det går fort bara! Har lite svårigheter med nya saker så jag har en viss ångest också. Det är det som är så jävla jobbig med att vara ångestdriven. Har dessutom svårt för nya saker, känns så tryggt att göra det man kan redan. Kommer ihåg att körkortet var jobbigt, tog bara ett halvår innan jag hade det men jag vill kunna allt, jag vill inte behöva lära mig! Det är väl bara till att bita i det sura äpplet...

First day of school

Idag var första dagen i skolan. Började kl. 10 och slutade strax före 16. Dagen har för det mesta innehållit en del strul. Jag var där i tisdags och registrerade mig men dem hade inte lagt in mig förrän i fredags vilket innebär att jag måste åka till skolan och var där 8.30 imorgon och det kan antingen vara så att jag börjar 9 eller 13. Vi ska delas in i grupper och de olika grupperna börjar olika tider. Det får vi inte veta förrän imorgon, om vi nu inte kan logga in på kurswebben, och här kommer vi till mitt registreringsproblem. Det måste gå minst 48 timmar innan man kan få sina inloggningsuppgifter och eftersom dem la in mig i fredags har det inte gått 48 timmar (helgen räknas bort). It kind of sucks! Kan säga att jag var rätt irriterad när skoldagen var slut!
Dessutom har dem missat mitt förnamn och eftersom jag har två efternamn så har dem tagit ett av dessa som förnamn... Genier! vårt att räkna ut att Isabelle är ett förnamn liksom.

Lista

1. Vad gjorde du för tio år sedan?
För 10 år sedan var jag nyligen fyllda 13 och hade precis haft min allra första mens. Gick i 6:an och hade flyttat upp i stora skolan...


2. Vad gjorde du för ett år sedan?
För ett år sedan jobbade jag heltid på Posten och vi hade bara bott knappt ett halvår i vår bostadsrätt.


3. Fem snask jag gillar:
Mörk choklad, lakrits, äpplen, ostbågar och popcorn.


4. Fem sånger som du kan hela texten till:
Metallica - Fade to black (Så grymt bra!)
Bob Dylan - Hurricane
Chuck Berry - Johnny B Goode
Johnny Cash - Man of black
Takida - Curly Sue


5. Vad skulle du göra om du var miljonär?
Då skulle jag betala av lånet på lägenheten, betala av lånet på mammas och pappas hus, ge brorsan pengar så att han i framtiden kan köpa sig en lägenhet, shoppa kläder och inredning, ta hit någon som fick renovera klart lägenheten, nytt kök(!), köpa en Volvo P1800, en Volvo V70R, en Dodge Magnum och en Chevy Camaro -69 till Christian och säkerligen skänka till någon form av välgörenhet.


6. Fem saker som du gillar att göra:

Skriva listor, planera, städa, stryka och ta en lugn kväll med bejb.

7. Fyra favoritsaker:
Mina två katter, Christian och matbord + stolar.


Back to school

Imorgon ska jag tillbaka till plugget igen. Börjar äntligen plugga till lärare för förskola och grundskolans tidigare år. Ska bli kul men även lite läskigt... Hur kommer det att gå? Har ju aldrig varit någon pluggis direkt. Men what the heck, det blir väl vad man gör det till antar jag :)
Nu ska jag fortsätta kolla på OCC - Orange county choppers...

Vardagsrummet

Var på IKEA idag och inhandlade lampor att ha över matbordet. Är verkligen nöjd!
      
Älskar vårt stora fina ekbord från Mio. Det fina är att det är så STORT! Hela 200 x 100 cm!

  
Vår sköna soffa (Chilis monsterögon lyser i bakgrunden) och alla mina böcker!
Väggen bakom bokhyllorna ska tapetseras, sen är det lite småfix kvar som socklar, lock till elhålen, nya eluttag, lampknappar med mera...

We own the night

Vi var på bio med Christians bror och flickvän igår för att se "We own the night". Det verkar vara en riktigt bra film men vi fick väl bara se en timma ungefär eftersom vi efter två avbrott blev erbjudna pengarna tillbaka. Detta på grund av att det satt en massa egoistiska snorungar i salongen som störde genom att kasta godis och popcorn och sitta och skrika till varandra mellan raderna. Filmen började med en sexscen och med den följde ett jävla liv i salongen. Jag menar, har dom aldrig sett en naken tjej eller ens en porrfilm? Fan, är så förbannad för filmen verkade verkligen vara bra! Och nu har småglinen (tonåringar men ändå) förstört filmen för mig/oss. Nu måste vi se om den och se den första timman på nytt. Kan ju meddela att jag aldrig mer kommer gå på bio i Heron City, vilket är tråkigt för de har ju absolut de bästa salongerna med gott om utrmme

image2

Kärlek

Detta, mitt första inlägg, vill jag dedikera till kärleken. Min kärlek och kärleken i allmänhet. Jag har lite svårt att sätta ord på vad kärlek är för något egentligen. Jag har till och med lite svårt att förstå vad det egentligen är, fast jag lever mitt i den. Det är delvis det jag vill bena ut med det här inlägget.
Jag tycker det är fascinerande att man kan bli så djupt involverad i/med en annan människa. Jag tror att man måste uppleva kärlek för att verkligen förstå att den finns. Inte trodde jag att det var så här man skulle eller kunde känna för någon annan.
Det jag känner för min Christian är ren kärlek. Jag känner mig så trygg och säker i vår relation. Jag vet att vi älskar varandra, det behöver jag inte tvivla på för det känns och finns i allt det vi gör. Vi passar ihop så himla bra att vi nästan är som en. Visst att vi är oense om saker och självklart bråkar vi men innerst inne vet vi att vi aldrig behöver tvivla på varandras känslor. Jag minns att när vi träffades i början så fanns det någonting med honom som gjorde att jag kände attraktion men jag kunde inte sätta fingret på vad det var. För jag attraheras inte av hur en människa ser ut utan av hur han för sig, hur han är och av hans utstråling.
Han är min bästa vän, den som får mig att känna mig så trygg och avslappnad. Och jag vet att det är vi för evigt!

Kärlek är att känna ömhet för någon, att acceptera dennes bra och dåliga sidor,  känna tillgivenhet och att känna åtrå och attraktion.


image1

RSS 2.0