Cherry berry


Mitt fina cherry-halsband som jag köpte i ett stånd under Power Big Meet i Västerås.

Ett gäng rosor...


...ur mammas och pappas rabatt. 
Det är var jag gör mest hemmas hos dem. Blommor är väldigt bra att öva på.

Äntligen...

...har vi fått väggen i vardagsrummet tapetserad. Men eftersom batteriet i kameran är dött och jag har glömt att ladda det så kan jag inte visa någon bild just nu. För göra det när vi har hängt upp tv:n på väggen och fått dit alla möbler. Måste få dig socklarna också... men för det behöver vi borra eftersom våra vägga är gjorda i nån jävla superbetong! Kommer bli hemskt kul att borra upp tv:n...

God morgon

Kan inte påstå att jag är utvilad direkt. 5timmars sömn = för lite.
Sitter på jobbet nu, finns inte mkt att göra direkt! Är så så så trött! Ska sova en stund när jag kommer hem. Om sisådär 7 timmar -_-

Christian


och en på älsklingen också. Så fin :)

Här är en till...


...på oss!

Trött

Nu har jag varit vaken i ganska exakt två timmar. Känner att det blev en eller annan timma för lite sömn i natt. Och inte får jag sova en stund efter jobbet heller, mormor fyller år så jag ska hem till mamma och pappa för att invänta att Christian slutar jobba.


En till bild från i lördags som Maria tog på oss.

Bedtime

Nu ska jag gå och lägga mig i min übersköna säng. Ska upp 05,30 imorgon. Jobbigt!
Ska hem till mormor efter jobbet för hon fyller år. Sen på onsdag är det urnsättning och tapetsering här hemma, finaly!

Fint på balkongen


Fint som blommar på min balkong

Funny...



...hihihi!

Resultatet



Här är en av bilderna Maria tog på mig i lördags...

Jag dör...

... av tristress!

Tiden på jobbet går galet långsamt :( Spenderar dock en del tid på att kika runt på tradera. Har faktiskt gjort en del fynd där. Tyckte förut att det kändes lite halväckligt att handla via tradera men har ändrat mig. Tvättar man bara kläderna innan man använder dem är det ju ingen fara. Vann en jättefin röd omlottklänning med vita prickar tex. Med lapparna kvar... då känns det ju ok.


Monday, bloody monday

Då var man tillbaka på jobbet igen då. Huuh! Vill ju vara ledig! Behöver semester nu känner jag. Är visserligen ledig på onsdag då jag ska på min svärmors urnsättning. OCh det är ju inte några roliga grejer...

Var på IKEA igår och spanade på kök, känner att det är dags för nytt nu, bli av med äckelköket vi har nu! Få det fint och fräscht istället. Och vitt, istället för det där beige-aktiga. Med mörka bänkskivor! Finemang!

Dagen

Jag och Christian blev fotograferade av Maria idag i Gamla stan. Riktigt roligt men dessvärre kom vi lite sent. Pinsamt värre!
Hon har redan lagt upp två bilder, en på oss tillsammans och en på mig. Ska bli så spännande att se dem!

Dessutom fick vi 940 såld idag så nu är vi lite rikare. Sved lite att den måst bort men så onödigt att bara ha den ståeende på parkeringen. Ett par hundra i månade spar vi i alla fall.

Underbart söta Cash hade lämnat en fin present till mig i min säng också, en härlig spya med en ordentlig hårboll. Tack gubben! Men med den borta och rena sängkläder är det dags att knyta sig. God natt!

Tisdag

Nyligen hemkommen från jobbet.
Det är det som är det härliga med att jobba på Posten under sommaren, man slutar så tidigt. Vanliga sluttiden är 14,30 men nu finns inte så mycket att göra så vi slutar när vi e klara. Så jag slutade 12.30 idag. Loovly! Däremot börjar jag 6,20 och det är inte lika härligt!

RSS 2.0