Lördag



Var kalas för mamma som fyllde 50 i onsdags idag. Fantastisk god mat!
När vi skulle hem skjutsade vi hem farmor och min farbror Tommy och hans sambo Elsa. Tommy och Elsa bor på Reimersholme på 6:e våningen. Därifrån har den en fantastisk utsikt över Stockholm.
Passade på att fota deras utsikt. Huset som lyser starkt är DN-huset. Använde ganska lång exponering men skärpan blev inte hundra. Men man måste ju prova för att lära sig! :D

En till bild



Söt som socker

Man kan ju inte vara nöjd jämt



På fredag blir det promenad och fika med fröken på bilden, och så mamma Elin så klart :)

Melinda

Var hem till Elin idag för att fota Melinda. Tog 120 bilder.


Här är en av favoriterna.


Blää..

Har gett mig på den att bli klar med den här jäkla tentan innan jag går och lägger mig. (Vilket jag skulle vilja göra nu för jag är så trött). Hua, men det är inte såå mkt kvar nu... Kämpar vidare :/

Tattoo

       

Johnny Cash at Folsom Prison

Johnny Cash sa nåt fint om sin kärlek till June Carter i dokumentären Johnny Cash at folsom prison.
Något i stil med att när en av oss skär sig blöder vi båda.


Tenta-plugg

Huua, va tråkigt! Sitter och skriver på min jäkla hemtenta som måste vara klar imorgon, egentligen  fredag men jag åker till Ekshärad i Värmland på fredag morgon. Jag och Christian ska träffa våra vänner som bor där. Ska bli kul!
Kameran ska med så alla vackra landskap ska fotas. Ser fram emot denna lilla (45mil enkel resa) roadtrip.

Lillebror ska bo här i helgen för att hålla katterna sällskap. Han ska bara plugga i helgen så då kan han ju sitta ifred här med allt han kan önska, mat i kylskåp/frys, dator, tv osv...

Well, åter till tentan....suck....


Chai latte-lover

Kan drick chail latte tills jag dör men det blir lite dyrt i längden och har funderat på att köpa sån här syrup tidigare men det har bara inte blivit av. I lördags när jag och bejb var i farsta köpte han en till mig på Kahls. Fruktansvärt jäkla asgott ere!


Chili

Terrade Chili med kameran idag när hon låg och lapade sol i vardagsrumsfönstret.
Svårt att fota en helsvart katt som ligger i solen, blir så vitt där solen ligger på.


Längtar...

... till 1 april! Då ska jag tatuera mig. Det blir två fåglar under nyckelbenen ungefär. En blåmes och en talgoxe, kommer se ut lite som svalorna som många tatuerar men mer detaljerade. Kommer bli snyggt. Det är lite mer speciellt för mig att gör just blåmes och talgoxe. Det får mig att tänka på min farfar:)


Suck

Otursdagen gick ganska smärtfritt. Kunde inte jobba dock pga att nacken pajat igen. Imorse när jag vaknade hade det gått ut i vänster axel. FUN!
Var hos Elin och Niklas ikväll. Satt mest och pratade, tittade på gamla klasskamraters bloggar. Hyfsat enastående hur olika folks liv utvecklas, några har barn, andra väntar barn samtidigt som det finns de som fortfarande bor hemma. Och själv befinner man sig någonstans mitt emellan. Trivs ganska bra med livet just nu, önskar bara att jag vore färdigpluggad och jobbade istället. Gillar inte att plugga men vad gör man inte för att få ett bra jobb?

Imorgon firar jag och Christian vår femårsdag. Har inte bestämt hur dagen ska se ut mer än att Christian ska till tatueraren 12.00. Efter det är dagen ganska öppen :)

Nu är det dags för sängen!


Lördag



Nu på lördag 14/2 firar jag och Christian fem år tillsammans. Det ska vi fira genom att gå ut och äta på resturang och kanske avsluta kvällen med bio. Hade funderingar på att åka till London över helgen men eftersom vi ska till Riga om en månad fick det vänta.

Blähää...

Jag har gått och blivit förkyld, lagom till att helgen är slut :/ Vaknade av att halsen var tjock i morse.

Sommarlängtan, jobblängtan och barnlängtan



Jag längtar till sommaren då mammas trädgård står i blom. Kommer kuta runt som en vettvilling med kameran i högsta hugg, haha! Och inte bara det, man kan springa barfota och barbent. Härligt.
 Dessutom betyder sommaren att ytterligare en termin är över! Åhh, längtar verkligen tills jag är färdigpluggad och får börja jobba. Men framförallt skaffa barn :) Det är något jag ser fram emot oerhört mycket! Kan kännas jobbigt att det ligger tre år fram i tiden men samtidigt vill jag ha pluggat färdig och fått ett bra jobb med en bra inkoms. Vill ha en stabil ekonomi när det är dags, samt ha levt lite. Är ju trots allt bara 24år.

RSS 2.0