Tröttisar

image103

Cash ligger på favoritplatsen

image104

Chili är helt utslagen

Grillkväll

Hade grillkväll hemma hos Christians brorsa igår. Var väldigt trevlig men väldigt mycket skratt. Fick natta Isabelle också, deras snart 5åriga dotter. Komiskt att vi ha samma namn:)
Kom hem vid ett i natt och vaknade halv åtta av världens jäkla brak i vardagsrummet. Kära Chili hade rivit ner min stora hibiskus. Hon blev så skraj att det var straff nog. Tog henne några timmar innan hon vågade gå in i vardagsrummet igen...
Har precis ätit lite vaniljglass med varma hallon, mumma mumma.

Lördag

God morgon!

Vaknade kvart i sex i morse, försökte somna om men det gick inte så vid halv sju gick jag upp. Käkade frukost och mös med katterna. Vid strax efter sju gick jag och la mig igen och somnade om till nio.

Idag ska jag iväg och äntligen klippa mig! Vid femtiden ska vi hem till Christians äldsta brorsa och grilla lite. Ska bli trevligt! Hoppas bara att vädret håller i sig.

Ny bil?

image102
Idag har vi provkört en Volvo V70 2,5T. Turbo är liksom ett måste! Haha...
Bilen är en 05:a md 210hk, så den går ganska bra. Det tråkiga med nya bilar är att du inte upplever att det går särskilt fort. Den är väldigt trevlig att köra, man sitter skönt och den är väldigt väl utrustad. Priset är också bra så det kanske blir en silvrig V70 för oss? Ska tänka över det i helgen. Vi vill båda ha en V70 men man måste ju se över ekonomin också, jag pluggar ju trots allt.

Vi får allt se!

Din sko-sko

image101
Dessa blev mina idag. Sitter som jutet på fötterna, dock stora i storleken. Har normalt 38-39 men i dessa har jag bara 37! Sköna som bara den. Fina både med och utan svarta strumbyxor.
Köpta hos Din sko för härliga 349:-

Pojken min

Sitter och skriver på min hemtenta som ska vara inne imorgon men jag är snart färdig. Skönt! bredvid mig ligger min ena älskling (två pojkvänner som man har), nämligen missen Cash. Han är så söt, ligger med ena tassen under kudden och så huvudet ovanpå, precis så som jag brukar ligga. Men just nu har jag nackspärr så det blir bara att ligga på rygg med huvudet rakt upp. Puffar upp  kuddarna på sidorna så det blir riktigt skönt.

Imorgon ska jag lämna in tentan och förhoppningsvis klippa mig. Kanske att vi åker till Kungens kurva och köper skrivare också, ska ju hämta Christian på jobbet efter att jag lämnat av tentan.

Ikväll har min snälla lillebror varit här och installerat Word på datorn så att jag kan skriva tentan hemma och se hur mycket det blir. Ska vara 1,5 radavstånd och det kan man inte ändra på Wordpad. Som tack blev han serverad middag i form av kyckling och på hans önskemål pasta (jag och Christian åt rid till) med tomatsallad till.

Nä, om jag skulle få till det sista på tentan så att jag kan gå och nanna sen. Jobbar så bra kvällstid, eller nattetid egentligen.

Sov gott!

Mätt

Har nyligen kommit hem. Käkade middag ute idag, man är liksom inte riktigt upplagd för att laga mat. Annars har dagen varit lugn. Legat i sängen tillsammans och bara varit, blev ju inte mycket till sömn i natt. Närmare bestämt 4 timmat uppdelat på 2 och 2. Får se om man somnar bättre ikväll.

Sitter och spanar på Forever21 och man skulle ju kunna bli bra fattig...

Vila i frid

I natt klockan 3 fick vi samtalet. "Ni måste komma in nu, och det snabbt." Efter att ha kört rally var vi på HS kvart över 3. Alla söner var samlade. Ingrid somnade in med hela sin stora familj samlad vid hennes sida. Hon visste att hon kunde släppa taget, att sluta kämpa...

Jag är fullkomligt övertygad om att hon kommer hälsa på oss då och då. Jag tror att själen lever vidare efter att kroppen har dött. Jag tror inte på himlen eller gud men någonstans kommer man. Där man möter de som lämnat jordelivet före oss.

Vila i frid nu Ingrid! Du finns i våra tankar...

image98

Fredag

Vilken början på helgen det blev då. Skulle hämta Christian när han slutade kl 16. Han hade precis pratat med sin bror då som sa att det nog var bäst om vi åkte upp till sjukhuset där deras mamma ligger (fick åka in igår igen). Läkarna räknade bara med timmar, såg kvart för kvart hur det gick. Men efter att hon varit stabil i några timmar åkte vi alla hem för att sova. Dock är det väldigt svårt att koppla av när man går och väntar på ett eventuellt samtal. Ska försöka sova några timmar nu i alla fall så får man åka upp till sjukhuset imorgon bitti igen.

Jag känner mig så maktlös och villrådig. Det är så svårt att veta vad man ska göra och att se Christian ledsen är det värsta jag vet. Och att se Ingrid så dålig... jag finner inte ord.

För Engla

image96

Lite suddig bild.
Mitt ljus i fönstret som visar att mina tankar finns hos Engla och hennes familj.

Nya mobilen

Var tvungen att köpa mig en ny mobil eftersom den andra sprack när den åkte i backen. Klantigt värre! Men jag är förälskad i min nya röda mobil. Vill bara gå och prata i telefon heela dagarna...haha!
image95
Visst är den fin?

RSS 2.0