Skor

image94
Dessa kommer från Wedins, I really like! Bara 349:-.
De kommer bli mina imorgon:D

Ensam

Då är man ensam till söndag då. Känns jävligt tråkigt faktiskt! Jag tror inte att jag är gjord för att vara ensam :( Är alldeles för sällskapssjuk av mig. Jag hoppas att jag mår bra imorgon så att man kan ge stan ett nytt försök. Idag lär det bara bli till att sitta hemma, kanske städa här hemma lite.

Fan va trist!

Sjuk...

...igen! Det är fanimej helt otroligt. Sitter här med 38 graders feber och mår skit. Precis det som jag gjorde hela förra veckan, bara att jag då hade upp emot 40 graders feber istället.

Imogon åker Christian till Lindvallen med jobbet så det kommer bli en jävligt tråkig helg om jag inte lyckas tillfriskna. Skulle ju in till stan och shoppas loss idag, blev det inget med. Kanske på fredag, eller lördag?

Tisdag

Sitter på jobbet nu, jobbar till 19,30 sen är jag ledig resten av veckan. Imorgon ska jag åka in till stan och kolla runt lite. Ska bland annat leta efter en tröja till Christian som jag har lovat honom. Han får det som en liten påskpresent. Nu ska jag in på Asos och kolla lite, dem har ju 50% :D

Nästan människa

Idag känner jag mig nästan som en människa :) Har städat här hemma på dagen och sen har vi varit och käkat middag hos mormor. Är såå mätt nu!

Imorgon ska vi åka och hälsa på Christians mamma på sjukhuset och sen käka middag hos mamma och pappa. Skönt att slippa laga mat några dagar!

Torsdag

Första dagen utan feber!! Hade visserligen 40 grader i natt men nu är jag feberfri. Galet skönt. Var inte så spännande att skriva tentan med feber så jag räknar med att jag kommer få göra en komplettering. Men den är inlämnad nu iaf.

Sjuk

Sitter här och är superduper förkyld! Samtidigt som jag ska skriva på en tenta som ska vara inne imorgon 15.00. Faan va jobbigt. Har feber och snorar som utav bara helvete!

Hej

På sista tiden har det varit extremt dålig uppdatering men det har varit så mycket, praktik, ambulanser och sjukhusvistelser.
Christians mamma har diagnostiserats med lungcancer och igår när hon var där var hon vääldig dålig. Efter lite övertalning och samtal till vårdguiden ringde jag efter ambulans. Jag, Christians och hans bror med respektive åkte in efter. Det visade sig att hon har åkt på en ordentlig lunginflammation så nu blir hon liggandes på sjukhus ett tag och förhoppningsvis kommer de fram till en handlingsplan vad det gäller cancern.

Ha det gött!

Hej

Oj, oj, oj vad jag har varit inaktiv här!

Imorgon är det dags för praktik! Ska vara på en förskola i Haninge så det är nära och bra :) Ska vara där det tre första terminerna och sedan ska jag vara i grundskolan de sista fyra terminarna, läängtar. Det blir nog lärare för grundskolans tidigare år (åk 1-3) för min del, vill inte hålla på och byta blöja och sådär. Hua!

Nu ska jag måla färdigt mina naglar, köpte ny färg idag. Kan ju visa lite senare. Tjusigt värre :)

Trötter

Ska snart gå och lägga mig, är heelt ledig imorgon så jag tänkte passa på att åka till Farsta och kolla runt lite. Usch, jag är verkligen helt nollställd. Är nog nere i en liten svacka just nu. Trött för att jag inte kan sova på nätterna och ingen driv till att få något gjort. Så jäävla jobbigt! Jaja, slut på gnället! God natt!

Tjockis

image89

Han är lätt att fotografera men det där med att det blixtrar är inge kul.
Båda katterna grimaserar när man fotar dem med blixt, haha...

Hej!

Det har varit lite torka här på sistone. Har inte direkt haft något att skriva om. Har kännt mig lite hängig på sista tiden. Ska försöka bättra mig lite, hehe..

RSS 2.0